Снимка: личен архив
fallback

Продукти:

1 пакет готов ванилов пудинг
300 г кафяви бисквити с пълнеж
6 едри ягоди
500 мл прясно мляко
 
Приготвяне:
 
Разбийте пудинга според указанията на опаковката. Подходящо е да изберете пудинг без варене, който се разбива със студено мляко. Разбийте цялото количество мляко с пудинга.
 
На дъното на чашите за пудинга натрошете част от бисквитите. Върху тях изсипете малко от количеството пудинг. След това натрошете още един ред бисквити и накрая остатъка от крема.
 
Ягодите не разрязвайте напълно, а ги оформете като гребен. За по-добър ефект не махайте дръжките им. Нека да са част от декорацията на крема. Охладете напълно преди сервиране.
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback