Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

2 бр узряло авокадо
4 филийки пълнозърнест хляб
сол и черен пипер на вкус
1 скилидка чесън
2 супени лъжици зехтин
½ чаена лъжичка червен пипер
 
Приготвяне:
 
Намачкайте авокадото, след като го обелите и премахнете костилката. Овкусете със сол и черен пипер.
Препечете хляба. Леко натрийте всяка от страните на филийките с чесъна. Изхвърлете чесъна. Леко намажете филийките със зехтин. Поръсете отгоре с малко сол и червен пипер. Накрая богато намажете с намачканото авокадо.
 
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback