Общ преглед

И тази седмица котета мъркат, има секс, има и бизнес.

Високоинтелигентните чатове на Валери Божинов вече са претворени в бизнес и онлайн се появиха фланелки с надпис: "Малко коте, гол има ли?". А кандидатки да мачкат чаршафите му в сръбско не липсват. Палавата студентка, която се пробва да стане известна покрай аферата си с футболиста ще си остане в миманса и със спомена за "направените" билети до Белград.

Умряха и надеждите Божинов да "бележи гол" на нещо академично и новините за половия хищник се завърнаха в полето на плеймейтките. Първо към постелята му бе запратена неуспяла тазгодишна родна плеймейтка, а по-късно на любовния фронт се появи и сръбският модел Сорая Вучелич. На Сорая са приписвани безсънни нощи с Неймар, а за Божинов тя може да се окаже последна възможност да се докосне до големия футбол като стане баджанак с бразилската звезда.

Малките котета извадиха на показ и позабравения псевдопевец Гошо от Почивка. Артистът, който може да ви направи песен за 20 евро (Криско, не те ли е срам?), пусна парче по темата, което можете да чуете сега и с него да приключим тазседмичните лав сторита на Валери:


Преминаваме към друго коте от плеймейтските среди - Елена Кучкова. Медиите излаяха недоволни, че още от ранни зори се качва в колата само по зърна. Защо сте такива лицемери, какво да ни покаже Ленчето? Да позира с книга на Тери Пратчет? Я се вземете в ръце и да се насладим на поредния кадър по моцарели и да не се правим на моралисти. Това са ни звездите, това са ни гърдите. А Кучкова ако обича да съобщава по кои булеварди ще премине, така и така има задръствание, поне да изплакнем очи.

Алисия също има какво да покаже на тема силикон. Според последните булевардни слухове тя е напомпала свежи кубици в гръдната област, но напращелият й бюст сега бил в обсега на бизнесмена със звучен прякор Бирмата. Същият, който музицираше в леглото с Преслава. Самата Алисия отрече, че двамата са заедно, но започнаха да излизат кадри, които говорят точно обратното. Естествено, снимките са дело на папараците на Николета Лозанова, която вече няколко години е обсебена от всяка крачка на Алисия. Въобще - война на бивши котета.

Туркини пък искат да вкарат в правата сексуална вяра Азис. Точели лиги след негови концерти в южната ни съседка, напирали в гримьорната му и искали да се убедят дали наистина е гей. "Ти си най-сексапилният мъж, когото съм виждала. Отказвам да приема, че наистина си гей", написала разстроена фенка. А други изразяват готовност така да му замъркат, че да събудят стария котарак.

Наближават годишните награди на "Пайнер" и интригите с димитровградска марка заскърцаха в стар стил. По традиция преди всяка церемония Преслава и Галена влизат във война. Сега в истерия била Пресито, тъй като конкурентката й щяла да грабне приза за певица на годината, пък и има най-много номинации - цели 12.

Ние пък сме затаили дъх и очакваме 2 март да видим дали ще хвърчат екстеншъни.

Тяхната колежка Емануела, която тепърва ще влиза в интригите на "Пайнер", продължи тази седмица на тема мъжи и призова: "Не говорете за бившите си, нека и другите се прецакат". Певицата обаче не си дава сметка какво ще стане ако бившите започнат да говорят. Кой ли ще се прецака с Емануела тогава?

Нещо се е прецакало и с външния вид на Дарина Павлова, чието лице е заприличало на детски балон пред "Патиланци". И ние се притеснихме защо не прилича на себе си, но се присетихме, че по това време на миналата година ни плашеше и от шоуто "България търси талант". Явно г-жа Мулти по това време на годината се подлага на поредните разкрасителни пластики. За публиката остава киселия вкус от външния й вид и коментарите, че не всяка мисия "Красота" е успешна.

Тази седмица за 376-ти път Андреа забременя, а тя за 1758-ми път отрече новината.

"Съжалявам, но ще ви разочаровам! Не съм бременна!", коментира слуховете певицата. Разочаровани сме наистина, защото след има-няма месец сигурно отново ще тръгне мълвата, че с Кубрат чакат наследник. А на нас ни остава да смятаме колко пъти ще бъде заплодена до края на годината.

Венета Райкова се развежда и с Тихомир ги очаква бракоразводно дело, гръмнаха медиите. Най-прясното доказателство за краха в отношенията на Венета и Тишо била раздялата им на Свети Валентин. Двамата сключиха брак през 2005 година, а няколко пъти бяха на косъм да се разделят. За няколко години Райкова простила няколко изневери на съпруга си, а черешката на тортата било поведението му в последно време – Тишо редовно се прибирал в малките часове на нощта прилично почерпен и видимо изневерил. Това е новината, а нашият въпрос е: Кого аджеба го вълнува съдбата на екс водещата, освен няколко гадателки?

Завършваме с модното избухване на Златка Райкова а.к.а. Русата Златка. Тя зададе нов тренд на облекло в клубния живот на столицата и развъртя ханш с рокля, тип комбинизон. Дантелките са хит, ще ви го каже всеки дизайнер, който е в час със световните тенденции. Което означава, че и Златка е хит. А за нас пак остава възхитата как плеймейтките са най-практични и лазят еротично по нервите ни с нощнички на дансинга. Пък и ако бъдат забелязани - няма да губят време да припяват хита на Ивана "Да падат дрехи и задръжки..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар