Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

1 пакет бутер тесто
2 яйца
1 супена лъжица вода
500 г наденица
1 чаша кромид лук, нарязан
1 чаша гъби, нарязани
1 супена лъжица олио
 
Приготвяне:
 
Разбийте едното яйце в малка купа. Нарежете наденицата на малки парчета. Към яйцето прибавете нарязаните лук и гъби. Разбъркайте добре, докато всички съставки в плънката се смесят. Разбъркайте и парчетата наденица в тази плънка.
 
Разгърнете бутер тестото. Нарежете го на малки квадратчета. Сложете по едно парче наденица във всяко квадратче. Поръсете с малко плънка.
 
Завийте тестото, така че плънката да не изпадне. Намажете с другото яйце солените кифлички. Печете в намазнена тавичка за печене за около 30-40 минути на 150 градуса
 
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 8 години

Ще го кажа по друг начин. Възможно ли е на видим някоя здравословна рецепта? Като се позамисли човек в тази рецепта само лука, гъбите и водата стават за ядене :DНещо с киноа или нахут би било интересно.

2

Анонимен

преди 8 години

Някоя веган рецепта няма ли да предложите?Само кебапчета и кюфтета са в главата на българина.

1

ПИТАМ

преди 8 години

А ВОДАТА ЗА КАКВО Е.ИНАЧЕ ЗВУЧИ МНОГО АПЕТИТНО,ЩЕ ПРОБВАМ.

fallback