Продукти:
500 г телешки пържоли, обезкостени
200 г гъби, нарязани
1 голяма глава лук, нарязан на полумесеци
¼ чаша оцет балсамико
1 чаша готов сос маринара (или италиански сос по избор)
400 г натрошено синьо сирене
Приготвяне:
Загрейте мазнина в голям тиган на висока температура. Запържете телешките пържоли. Пържете, докато покафенеят от двете страни за по няколко минути. След това извадете месото.
Намалете котлона. Сложете на негово място гъбите и лука да се задушат за около 5 до най-много 10 минути в зависимост от това колко сготвени искате да са. Добавете оцета и соса маринара. Разбърквайте всичко непрекъснато за около 2 минути.
Върнете месото обратно в тигана при зеленчуците. Прибавете и синьото сирене. Гответе до готовност като разбърквате. Сиренето трябва да се разтопи.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
111
преди 8 годиниАко това"телешко",което се продава в България,е наистина телешко,аз съм Савската царица.
3
Анонимен
преди 8 годиниДо NIQНе слагай телешкото и готово.
2
NIQ
преди 8 годиниЗАЩО НЕ ДАДЕТЕ НЯКОЯ ПОСТНА РЕЦЕПТА?