Снимка: Youtube

 Продукти:

500 г телешки пържоли, обезкостени
200 г гъби, нарязани
1 голяма глава лук, нарязан на полумесеци
¼ чаша оцет балсамико
1 чаша готов сос маринара (или италиански сос по избор)
400 г натрошено синьо сирене
 
Приготвяне:
 
Загрейте мазнина в голям тиган на висока температура. Запържете телешките пържоли. Пържете, докато покафенеят от двете страни за по няколко минути. След това извадете месото.
 
Намалете котлона. Сложете на негово място гъбите и лука да се задушат за около 5 до най-много 10 минути в зависимост от това колко сготвени искате да са. Добавете оцета и соса маринара. Разбърквайте всичко непрекъснато за около 2 минути.
 
Върнете месото обратно в тигана при зеленчуците. Прибавете и синьото сирене. Гответе до готовност като разбърквате. Сиренето трябва да се разтопи.
 
Още вкусни рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase