Снимка: личен архив
fallback

Продукти:

1 буркан мед
3-4 скилидки чесън
200 г орехи, ситно смлени
 
Приготвяне:
 
Скилидките чесън се смилат на ситно с помощта на уред за пресоване на чесън. Орехите се начукват в хаванче. Всичко се добавя към меда. Разбърква се добре и се сервира към празнична питка или месно ястие.
 
Още чудни рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

От бабините рецепти

преди 8 години

Заменете меда с кисело мляко и малко сол - да се получи гъста каша, която може да се яде с вилица или да се маже на хляб. Пръстите ще си оближете.

1

Анонимен

преди 8 години

Бливоч.

fallback