Снимка: личен архив

Продукти:

3 с.л.олио
1 щипка черен пипер, смлян
1 щипка бял пипер
2 щипки сол
300 г гъби печурки
2 глави кромид лук
600 г пилешко филе
1 пакет бутер тесто
 
Приготвяне:
 
Бутер тестото се разстила. Нарязва се на големи квадрати, като се предвиждат части и за покриване на плънката.
Нарязва се пилешкото филе на малки парчета и се запържва в нагорещеното олио.
 
След като филето придобие златист загар, се прибавят гъбите и лукът. Разбърква се, прибавят се и подправките. Готовата плънка се разпределя в приготвените квадрати бутер тесто.
 
Подрежда се в намазнена тава и се пече в загрята на 180-200 градуса фурна.
 
Още страхотни рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase