Снимка: личен архив
fallback

Продукти:

500 г гъби
3-4 супени лъжици зехтин
200 г пушен бекон
1 глава бял кромид лук
2 броя едри топки моцарела
½ чаена лъжичка сол
½ чаена лъжичка черен пипер
 
Приготвяне:
 
Гъбите се задушават в сгорещения зехтин. Разбъркват се непрекъснато, за да не залепнат. Предварително нарязаните на ситно лук и бекон се прибавят към гъбите и се задушават заедно с тях.
 
Моцарелата се обелва от "конците" по повърхностния й слой, нарязва се на няколко парчета и се прибавя в тигана. Задушавайте като разбърквате до пълното разтапяне на моцарелата.
 
Малко преди да свалите от котлона поръсете със сол и черен пипер и разбъркайте за последно.
 
Още вкусни рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback