Продукти:
1 глава червено цвекло, настъргана
2 чаши орехи, начукани
1 супена лъжица слънчогледови семки
3-4 скилидки чесън, смлени
1 щипка сол
1 чаена лъжичка оцет балсамико
1 супена лъжица зехтин
Приготвяне:
Сварете цвеклото. След това го настържете. Смесете цвеклото с ядките, семената и подправките.
Разбъркайте и сервирайте салатата охладена.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
антихрист
преди 8 годиниискам за вечеря кюфтета за гарнетура кебапчета а за десерт винце а за аператив ракийка а пък който иска да пости да си говее и блее
2
Анонимен
преди 8 годиниДо щщдДобави и малко печен сусам и идилията е пълна ;)
1
щщд
преди 8 годиниНастъргано СУРОВО червено цвекло,сол,зехтин,оцет по вкус. И стърган морков още. Наслада за сетивата и букет витамини в него.