Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

2 бр авокадо, обелени, нарязани на кубчета
1 глава червен лук, нарязана
1 зелена чушка
1 голям зрял домат, нарязан на едро
1 краставица
¼ чаша пресен магданоз, нарязан на ситно
½ лайм
щипка сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
След като измиете, обелите и почистите всички продукти, нарежете ги на малки парченца и смесете в купа. Овкусете със сол и черен пипер. По желание добавете зехтин и лайм.
Още изкушаващи рецепти вижте в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 8 години

костилкитеееее забравих за тяхако правите по-голямо количество и остане ,когато го слагате в хладилника ,сложете върху пастета като ги забодете и костилките така пастета може да се съхранява по-дълго без да се окисли и да не потъмнее

1

друга рецепта

преди 8 години

2-3 авокадо ( не хвърляйте костилките им ,ще трябват )1 връзка български копър 1 връзка български магданоз500 гр извара и/или крема сирене зехтин около 100мгр (или на око, кой как му харесва )често експериментирам и последното нещо ,което пробвах в пастета е като добавих прясна краставица и се получи добре така че -1 краставицамалко орехи чесън (ако обичате ,ако не -не е задължително)малко сок лимон ( 1-2 суп лъжици)сол пасира се и...приятен апетит :)

fallback