Снимка: Личен архив
fallback

Продукти:

1 патладжан
1 картоф
1 морков
1 глава лук
1 топка моцарела
1 червена чушка
1 зелена чушка
2 с.л. зехтин
1 щипка сол
1 щипка черен пипер

Приготвяне:

Зеленчуците се нарязват на колелца и се подреждат в предварително намазнената тава. Поръсват се със солта и черния пипер. Пекат се в загрята фурна, покрити с фолио, за да се задушат.

Малко преди да станат готови, подредете върху тях колелцата моцарела и печете още няколко минути, докато сиренето се разтопи.

Още апетитни рецепти може да разгледате в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Г.Т.

преди 8 години

На това му се казва по френски му "рататуй" - пък е рецептата емота-мо с тяхната!

fallback