Снимка: архив Булфото
fallback

Резултатите от местните избори показват измитане на крепостите на БСП и ДПС от картата, коментира лидерът на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок Радан Кънев.

Кънев благодари за политическия пробив и отново отчете, че доверието към Реформаторския блок расте. По думите му Реформаторите се завръщат "с гръмотевична буря" в Северна България.

Именно затова по думите му е рано да се говори за загуби, въпреки че резултатите от Хасково например показвали, че доверието към Георги Иванов е изчерпано. Сред "отличниците" Кънев изброи Плевен, Добрич, Перущица, Карлово, Симеоновград и други.

Радан Кънев определи резултатите от местните избори като висока оценка за управляващата коалиция на ГЕРБ и Реформатори. Тук той спомена и АБВ, които имат също добри резултати.

Лидерът на ДСБ подчерта, че остава крачка до твърдението, че в смесените райони е възможна победа и без подкрепата на ДПС. "Да я извървим", призова той.

"Дай Боже все така да се караме с ГЕРБ". Така лидерът на СДС, Божидар Лукарски, коментира конфликтите с партията на Борисов преди вота.

"Резултатите са доказателство за какво постигаме като коалиция с ГЕРБ. Имаме безпрецедентно вдигане на подкрепата", допълни още той. Лукарски беше категоричен също така, че Реформаторският блок няма алтернатива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

ДААА..

преди 8 години

РАДАН КЪНЕВ ЧУЙ МЕ ДОБРЕ В ДОБРИЧ ГЛАСУВАХА ЗА ВАШИЯ ЧОВЕК И ХОРА ОТ ДРУГИ ПАРТИИ ДОРИ И ОТ БСП КОИТО ПОЗНАВАМ НО НЕ ЗАРАДИ РАДАН КЪНЕВ А ЗАЩОТО НЕИСКАХА ВЕЧЕ ДЕТЕЛИНА ТАКА ЧЕ НЕ СЕ НАТЯГАЙ ТОЛКОВА

16

Анонимен

преди 8 години

О-о, тъпчо, уникален некадърник си. Млъкни за малко поне.

15

Анонимен

преди 8 години

Следващите наред сте Вие ГЕРБ са еднолична партия с председател който се мери с Господ още в началото не искаха коалиционни партньори влязоха в коалиция само за да завземат властта и го постигнаха така че повече нямат нужда и от Вас .Надеждата ми е че ще остане поне една малка опозиция във ваше лице въпреки че се съмнявам .Парите купуват душите и изборите го доказаха .България се връща към тоталитаризма и репресиите.

fallback