Снимка: Личен архив
fallback

Продукти:

4 броя свински вратни пържоли
300 грама сирене гауда
4 големи резена пражка шунка
300 грама пресен спанак
щипка сол
щипка черен пипер

Приготвяне:

Овкусете месото със сол и черен пипер. Поставете го върху лист шунка. Върху него разстелете малко от нарязания пресен спанак и гаудата. Направете това с всяка пържола.

Завийте месото с пълнежа на руло и захванете с клечка за зъби. Пържете в маслена баня. След като е готово, поставете рулата върху кухненска хартия, за да се отцеди мазнината.

Сервирайте с гарнитура от салата капрезе и царевица.

Още апетитни рецепти може да разгледате в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Хееей, кулинари!

преди 8 години

Авторите на рецептата,Не сте отбелязали дали спанакът се слага суров или трябва да се задуши предварително.Освен това, какво точно наричате с думата "масло"? Растително или краве?

4

Анонимен

преди 8 години

Плаче за акциз тази храна.

3

Емил Николаев

преди 8 години

Признавам само Българска,Унгарска и до някъде Сръбска и Румънска кухня. Нищо друго!

fallback