Продукти:
4 броя свински вратни пържоли
300 грама сирене гауда
4 големи резена пражка шунка
300 грама пресен спанак
щипка сол
щипка черен пипер
Приготвяне:
Овкусете месото със сол и черен пипер. Поставете го върху лист шунка. Върху него разстелете малко от нарязания пресен спанак и гаудата. Направете това с всяка пържола.
Завийте месото с пълнежа на руло и захванете с клечка за зъби. Пържете в маслена баня. След като е готово, поставете рулата върху кухненска хартия, за да се отцеди мазнината.
Сервирайте с гарнитура от салата капрезе и царевица.
Още апетитни рецепти може да разгледате в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
Хееей, кулинари!
преди 8 годиниАвторите на рецептата,Не сте отбелязали дали спанакът се слага суров или трябва да се задуши предварително.Освен това, какво точно наричате с думата "масло"? Растително или краве?
4
Анонимен
преди 8 годиниПлаче за акциз тази храна.
3
Емил Николаев
преди 8 годиниПризнавам само Българска,Унгарска и до някъде Сръбска и Румънска кухня. Нищо друго!