Общ преглед

Очакванията ни от миналата седмица бяха, че настоящата (и отминаваща вече) ще бъде спокойна предвид предстоящия вот. Никога не сме грешали повече. Всичко започна още миналия петък с екшъна по бул. „Раковски” в София и среднощната акция на лидера на Атака Волен Сидеров и съпартиеца му Десислав Чуколов. Събитието, разбира се, обещаваше развитие, каквото и получи.

Казват, че среднощните акции на националистите са допринесли повече за намаляването на контрабандата, отколкото онези реклами по телевизията и билбордите. Няма как да проверим това, но пък със сигурност ще проверим какво ще се случи на километър от там. Имаме предвид Ларгото и дострояването на римските находки. Темата резонно предизвика хиляди коментари, а ако сте пропуснали, може да гласувате и в анкетата ни по темата.

Започваме видео обзора с електронен бийт, макар и в една болезнена случка. Все сме виждали пияни хора, но за този ни стана най-много жал:

 

dios....

Posted by Кошачий Зайцев on Monday, September 14, 2015

Продължаваме с нещо толкова чисто, като детското щастие. Забелязвали ли сте, че всичко (буквално) може да стане забавно за тях? Дори и нещо, като консистенцията на торта. Ето, порадвайте се и вие:

 

Happy National Dessert Day! The only day we can finally bathe ourselves in chocolate.

Posted by America's Funniest Home Videos on Wednesday, October 14, 2015

Не винаги обаче децата са щастливи, а най-неприятно е, когато нещо, на което са разчитали, ги разочарова. Като пързалката:

 

We'll just put this here.

Posted by America's Funniest Home Videos on Thursday, October 15, 2015

Завършваме с нещо, за което ви се извиняваме най-искрено, че го откриваме сега. Макар че рано или късно кючек с миньоните трябваше да има Е, има:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар