Снимка: архив Reuters
fallback

Да си стюардеса е мечта на много момичета от цял свят - привлекателна работа в небето, пътуване в екзотични дестинации и добро заплащане. Но една британска стюардеса е намерила своят начин да припечели нещо отгоре.

Мащабът на "бизнеса" на жената бил разкрит, едва след като тя била хваната наскоро в тоалетната на самолет с мъж и това провокирало компанията да проведе разследване.

Информацията на британския "Дейли Мейл" разказва, че въпросната стюардеса тя е работила за компания от Близкия Изток, а източник от авиолинията е споделил пред арабски изданияе, как тя е признала, че е правила секс с не един и двама пътници. Освен това е предпочитала и по-дългите полети - например между страните от Залива и САЩ.

А цените? Ценоразписът е подобаващ  - 1500 паунда за сеанс. Пари, които припечелвала на всеки полет.

Е, авиолинията остава неясна, но пък жената е била уволнена незабавно и след това депортирана. Пред британски медии собственикът на сайт за продажба на билети Антоан Мишелат разказва: "Стюардесите винаги са имали специфичен чар и връзка с пътниците. И докато някои избират да не прекрачат линията и да не се възползват, винаги ще има такива, които ще изберат да я прекрачат".

Твърди се, че работливата стюардеса е събрала 650 000 паунда, или над 1 милион лева."Сумата от 650 000 паунда е страшно висока и не ми се струва възможна. Макар че зависи дали въпросната стюардеса не е обслужвала бизнес клиенти, които са доста богати", смята Мишелат.

Стюардесата обаче далеч не е първата, която се подвизава в жанра на най-старата професия високо в небето. Преди няколко месеца стана ясно, че някои японски стюардеси също са решили да добавят някои по-различни услуги към резюмето си, след като от авиолиниите са смъкнали заплатите им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

anonimen

преди 8 години

da si stiuardesa v dneshno vreme

14

vesko02

преди 8 години

Търся стюардеса ,която умее да вдига самолета,дължината на полета ще зависи от уменията на кандидатките.Само жената да не прочете обявата ,че ще трябва да закрия авиокомпанията преди да е влязла в действие

13

Не

преди 8 години

Не разбирам само защо са я уволнили ?

fallback