Кадър: Нова телевизия
fallback

Административният секретар на Софийската градска прокуратура (СГП) Даниела Димитрова поиска да стане адреналинка. Младата дама се явила на кастинг за това в предаването ”Господари на ефира”. Заради участието си тя бе понижена и освободена от длъжността, съобщи ”Правен свят”.

На 15 септември в предаването "Господари на ефира" е излъчена част от кастинга за адреналинки, където се вижда и 25-годишната Даниела. На въпрос на журито защо е решила да се яви в конкурса, тя отговаря: "Защото смятам, че ще бъде много забавно, че съм умна, красива очевидно, и смятам, че ще успея".

Даниела танцува на съвременна музика и изиграва и народен танц, облечена в оскъдно облекло.

Тя вече не е административен секретар, но от СГП отказали да кажат на какво основание.

По неофициална информация на "Правен свят" тя не е уведомила ръководството на СГП, че има намерение да се яви на кастинга. Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот съдебните служители следват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

е

преди 8 години

До Анонимен"Административен секретар" е с ранг на шеф на администрацията в съответната институция. Това не е "някаква секретарка". Друг е въпросът, как на 25 г. е на тази позиция, за която се изисква висше образование и минимум 5 години стаж.

21

Анонимен

преди 8 години

"Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот съдебните служители следват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт."---Че какви "лоши нрави" има в това да танцува модерен балет (каквото всъщност правят "адреналинките")?! Трябва ли да бъде наказана за това че изглежда добре?Всички тези "етични норми" са тотално комплексарски!

20

PD

преди 8 години

Административен секретар е обслужващ персонал, на "важните" приели за професия справедливостта в системата наречена държава. Народе ! Схващаш ли разликата? Борбата с несъответстващи на системата на правораздаване, качества на обслужващия персонал ли ще оправи имиджа на отговорните за правораздаването ? Това е малко умно. Направо глупаво. Интересно ми е какви претенции имат към чистачките в съдебната система.

fallback