Снимка: архив, Булфото
fallback

Мъж и жена са задържани при операция срещу трафика на хора в курорта "Златни пясъци", съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

За 72 часа са задържани собственикът на плейбой клуб "Калигула" - Д.Б.  на 41 години, и барманката в заведението – 22-годишната П.И., които приемали хора с цел да бъдат използвани за развратни действия. Установени са пет жени, жертви на престъплението.

Две от тях по време на спецоперацията „обслужвали“ чужденци в обособени помещения в клуба за предлагане на сексуални услуги.

Продължава работата по разследването. Утре Варненската районна прокуратура ще поиска на собственика на заведението и барманката да бъдат наложени постоянни мерки "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Правилно - никаква милост към сводниците !Момичетата ако работят за себе си - нека си работят.

9

По-коректно пишете

преди 8 години

"... приемали хора с цел да бъдат използвани за развратни действия" - защо тези хора (петте жени) се окачествяват тук като жертви? Насила ли са били принуждавани да проституират, малолетни ли са? Ако не е така, то тогава те не са жертви, а жрици на древния занаят, които са се възползвали от сводническите услуги на барманката и нейния шеф.Ако се дават подобни квалификации, то и клиентите са вид "жертви" - примамват ги значи, като им предлагат хубави жени и така подкопават морала им :)

8

Анонимен

преди 8 години

Не са си платили на когото трябва. Това е единствената причина, за да се задейства полицията във Варна. Нищо ново под слънцето.

fallback