Снимка: архив Булфото

Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро изрази увереност, че българският шампион ще преодолее втория предварителен кръг в Шампионската лига. "Зелените" заминаха за Молдова, където ще се изправят срещу Милсами, след като загубиха първата среща в Разград с 0:1 миналата седмица. Реваншът е във вторник.

"Сега сме доста по-добре подготвени. Отиваме с настроение и сме готови да спечелим този мач. Трябва да победим поне с 2:0 и да играем по нашия начин. Трябва да държим топката и да вкарваме голове. Тръгнаха си някои много важни играчи, но в момента е много трудно да се събере един състав", коментира Рибейро.

"Правим всичко възможно, за да подготвим отбора. Върша си работата, а и в момента играчите са най-важни. Петима основни футболисти са си заминали. Правим всичко възможно, за да направим Лудогорец силен. Всички сме заедно и ще направим един добър мач, за преминем в следващата фаза на турнира", заяви още треньорът на разградчани на Летище "София".

Защитникът Йордан Минев остава под въпрос за утрешната среща заради контузия в бедрото.

"Сигурен съм, че Лудогорец е по-класен отбор и ще успеем да ги отстраним. Не ни е минавало през ум такова нещо (треньорска смяна). Ако отиваме пораженчески настроени, няма за какво да играем" , заяви изпълнителният директор на българския шампион Ангел Петричев преди заминаване за Молдова.

Капитанът на разградския отбор Светослав Дяков определи срещата с Милсами като "мач на годината". Опитният халф очаква тежък двубой срещу шампиона на Молдова.

"Реваншът ще бъде много труден. Това е мачът на годината. Не аз трябва да казвам какво му липсва на отбора. Трябва да бъдем по-организирани и по-концентрирани, както и да изглеждаме доста по-добре на реванша", коментира Дяков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase