Снимка: Gettyimages
fallback

78-годишна жена от село Мадан, община Бойчиновци е измамена по телефона със сумата от 2390 лева, съобщиха от пресцентъра от МВР Монтана.

Към полунощ, възрастната жена, която живее сама, получила обаждане по стационарния телефон. Неизвестен мъж й съобщил, че е настъпил инцидент с неин роднина и трябва да заплати 8000 лева.

След четиричасов среднощен разговор по телефона жената предала на непознат, който дошъл пред дома й, 2390 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Жалко

преди 8 години

Много малко пари, другия път да вземе кредит.

7

Анонимен

преди 8 години

Бабоооо,Да се беше обадила на някого от твоите близки или на съседите. Щом е било през нощта, все ще откриеш някого у дома му!

6

do 4

преди 8 години

Абе, и аз съм инструктирал баба ми на село, ама и звънят редовно, ама тя не може да ходи много, за това не предава пари. А страхливците не ходят до врата, защити ще го видят. Българниът е простичък човек. Тепърва сега осъзнава как работи една държава, от какво се правят пари, за какво не се дават, какво е застваховка, какво е измама и прочие. Дядо и баба на село са простички хора и лесно биват мамени. Докато не си отиде това поколение, ще има измами.

fallback