Снимка: архив Булфото
fallback

Апелативната комисия към Лицензионната комисия потвърди решенията за неиздаване на лиценз на ЦСКА, Локомотив София, Марек, за което официално и в посочения от УЕФА срок бе информирана и европейската футболна асоциация, съобщава сайтът на БФС.

Внесената от Хасково жалба не бе разгледана в Апелативната комисия, тъй като не е подадена в срок. Така, за сезон 2015/2016 България ще бъде представена в Шампионската лига от Лудогорец, а в турнира Лига Европа от носителя на Купата на България Черно море, Берое и Литекс.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 8 години

До муспиЕ за сметка на това "Левски " бе отбор на МВР и ДС .

68

gost

преди 8 години

време е томов да се киха както и младенов тия двамата докараха отбора до това ниво ако искат цска да саществува тяхна работа сие прав е крум савов които каза нее работа на новите след като старите не са си оправили бакииите по мие интересно как е сдадено на новите това пак и тия двамата как лиса го приели

67

муспи

преди 8 години

А сега да се анулират всички титли от 1948г. защото са давани на привилегирован от комунистическата власт отбор, - единствен случай в световния футбол - и с ЦСКА Москва не е било така, още Сталин е пресякъл такива опити!

fallback