fallback

Доскорошният любимец на феновете на Лацио Ернанес вече е персона нон грата на “Олимпико”. Бразилецът вкара два гола за победата на Интер с 2:1 като гост в Рим в повече от интересен двубой.

“Орлите”, които водят ожесточена битка да останат в тройката, поведоха рано-рано с гол на Кандрева, но в средата на първото полувреме останаха с човек по-малко заради червения картон на Маурисио. Ернанес пък вкара от фаул за 1:1 и заради радостта си след гола получи куп освирквания от трибуните. И за да бъде драмата пълна, през втората част домакините останаха с 9 души, след като Маркети съсече Икарди в наказателното си поле. Резервата Бериша обаче отрази удара на Икарди от дузпата и остави някакви шансове за тима си. Всичко това до 84-та минута, когато Ернанес вкара втори гол и донесе така ценната победа на Интер.

“Нерадзурите”, които пък водят битка за класиране в Лига Европа, остават на седмото място, само на три точки от 5-ия Фиорентина. Лацио пък не успя да се възползва от грешната стъпка на Рома вчера и загубата с 1:2 от Милан и остана на трето място с 63 точки, една по-малко от “вълците”. Римските отбори обаче са поставени под напрежение от четвъртия Наполи, който има 60 точки.

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

KZL&L

преди 8 години

КЗЛиЛ

1

Футболна тъпотия!

преди 8 години

*** тичащи животни,получават толкова много пари за нищо!

fallback