Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицията проведе спецакция срещу разпространението на дрога в София. Униформените са задържали двама младежи на 25 и 28 години в момент на подготвяне на дози за уличния пазар. Те пласирали стоката си на територията на столичните квартали "Люлин", "Надежда" и "Обеля", съобщиха от СДВР.

При извършените лични обиски и претърсвания на автомобилите и адресите на двамата са открити и иззети 83 пликчета амфетамин на бучки и прах и 40 с марихуана. Иззети са и множество мобилни телефони, саморъчни записки и значителна сума пари.

Двамата задържани са криминално проявени, като в досиетата им има прояви за грабежи и притежание и разпространение на наркотици. Те са били задържани за срок до 24 часа.

След доклад на събраните материали в Софийската градска прокуратура са им повдигнати обвинения за извършено престъпление и са в ареста за постоянно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

Не са си плащали на правилните хора за протекция.Така става

14

Шаман

преди 9 години

Коментара ти е изтрит, приятелю, разбирам, че вярванията и убежденията, които си приел в момента те карат да реагираш по агресивен начин, но дано да разбереш истината, че канабиса е билка, която умишлено е набедена и демонизирана като опасна едва преди 100 години без направени никакви изследвания, които да доказват, че това е така, изследвания се правят сега и те потвърждават, че истината е друга, а че системата стимулира негативни хора и ***, а не наркотиците е факт, разберете го :D

13

Шаман

преди 9 години

:D Вие си знаете - променен, все по-агресивен климат, резултат от тоталното ви неразбиране на реалността, в която се намирате, все по-развиващи се болести, които ви повалят вече на 50 годишна възраст, тоталното затъпяване и понижаване на нивото на съзнание на човечеството, резултат от храните, смешните ви вярвания, които ви държат ограничени и програмирането от страна на правителствата, които ви държат концентрирани в материализъм, войните, и въобще тоталната негативност и страхове, като стимул.

fallback