Снимка: архив Булфото

Галин Иванов е новият наставник на ЦСКА, съобщи изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров.

В щаба влиза Владимир Манчев, а "червените" търсят и специалист с лиценз "Про", който също да започне работа в треньорския екип. На работа на "Българска армия“ остават Стоян Колев и Ренето Шмит.

"Галин от осем години е треньор в ДЮШ и е близо отбора. Неговият набор 98 е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори", обобщи Тодоров.

По думите му е нормално и резонно е Галин Иванов да води отбора. "Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне", заяви Тодоров.

Александър Тодоров призна, че на Иванов му липсва опит, но пък щял да компенсира с ентусиазъм.

На поста 39-годишният Иванов сменя Стойчо Младенов, който в края на миналата седмица подаде оставка. Тази сутрин той проведе първата си тренировка начело на ЦСКА на базата в Панчарево. Бившият защитник е юноша на Добруджа и е играл на "Българска армия" от 1996 до 2003 г.

След това преминава в американския Ди Си Юнайтед, а за последно се е състезавал в гръцкия Ерготелис, след което контузия слага край на кариерата му. От 2007 г. е треньор в школата на ЦСКА.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase