Снимка: архив Булфото
fallback

Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че си е подал оставката, но Тодор Батков е отказал да я приеме.

Така Гонзо ще продължи да бъде спортен директор на "сините", независимо че се издъни сериозно, след като Левски ще играе във втората шестица на първенството.

"Срещнах се със собственика на клуба Тодор Батков. Подадох си оставката, но той не я прие", разкри Георги Иванов пред "Меридиан мач".

„Нещата стават по-бавно, отколкото ни се иска. Това обаче не трябва да ни отказва от целите. Те са Левски да е силен отбор, а не да бъде 5-и в класирането. Продължаваме по план", обяви Гонзо.

Този сезон целта пред сините е Купата на България и обиграване на настоящия отбор, обобщи Гонзо, като по негово мнение футболистите играят силно. "Ще бъде голяма грешка, ако сега се повлияем от емоциите и тръгнем да заличаваме този Левски", допълни Гонзо.

"Според мен и Стойчо Стоев отборът върви в правилната посока и тепърва ще се развива. Целта е Левски да е готов за атака на титлата през следващия сезон", добави Гонзо.

Гонзо отказа да коментира мача Ботев-ЦСКА. По думите му сините сами са си виновни, че не са попаднали в първата шестица. "Проблемът ни дойде от факта, че допуснахме много грешки срещу слабите и средни отбори".

"Пак казвам - целта е Левски да играе силно и да радва феновете, а не да е 5-и или 6-и. Щом не сме първи, другото няма значение", завърши Георги Иванов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Левскар

преди 9 години

Иво Тонев и Гонзо вън от Левски!

20

Анонимен

преди 9 години

Да върнат името на Апостола, останалото не е важно. Коматево да не се правят на отнесени от вятъра, ами и те да връщат името на поета революционер.

19

арменски поп

преди 9 години

От днес Гонзо е миризлив скункс. Официално от Господарите му връчили златния скункс за забележителни успехи с футболния "гранд" Уевски.

fallback