Снимка: Булфото
fallback

Мъжът, който снощи блъсна кола на НСО с пътуващия в нея заместник-председател на Народното събрание и председател на ВМРО Красимир Каракачанов, е шофирал без книжка, съобщиха от полицията в Пловдив.

Оттам допълват, че 60-годишният Гено Гаргов от село Калояново е без шофьорска книжка от 8 години, след като не си я подновил след изтичане на срока й.

Според негови близки, цитирани от БТА, мъжът си позволявал да шофира така, тъй като използвал колата "само" от с. Калояново до зеленчуковия пазар на кръстовището с главния път.

Мъжът, който освен без книжка, е седнал зад волана с 1.56 промила алкохол в кръвта, е задържан за 24 часа. До момента той няма криминални прояви.

Както Dnes.bg съобщи, пътният инцидент стана около 17.00 часа в сряда. Тогава лек автомобил "Опел Астра", управляван от Гено Гаргов, не спира на знака "Стоп" и се блъска в пътуващата от Пловдив за Карлово парламентарна кола.

Инцидентът е станал на отбивката от главния път за с. Калояново.

И двата автомобила са с материални щети, но за щастие, няма пострадали.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 9 години

Да но Каракачанов има книжка но от....ДС.

17

Анонимен

преди 9 години

Представяте ли си ако имаше книжка как щеше да го хакне този дембелин!!

16

Буаааахахахааха

преди 9 години

Това сме българите, андрешковци , *** и хитърПетърски истории, на 52 години решил, че подновяването на шофьорската книжка е загуба на пари и време

fallback