Снимка: архив Reuters
fallback

Милионерката Роуз-Ан Боласни от Ню Йорк включи в завещанието си любимата си малтийска болонката Бела Миа, като й отдели по 100 000 долара годишно, съобщи ТАСС.

"Бела Миа ми е като дъщеря, каквато никога не съм имала - каза Боласни. - Тя е свикнала с луксозен живот и искам след смъртта ми да не се лишава от нищо".

Роуз-Ан Боласни е на 60 години. Тя е счетоводителка и има двама сина, но според нея те нямат нищо против щедрото завещание за кучето.

"Синовете ми са големи и успели хора. Не им трябват моите пари. А и те знаят колко щастлива ни направи мен и мъжа ми Бела Миа" - каза Боласни.

Бела Миа наистина се радва на разкош. Тя има самостоятелна спалня с огромно легло и собствена гардеробна, в която са подредени над хиляда тоалета и аксесоари.

Стопанката й често я храни с лъжичка, а когато пътуват я води на петзвездни ресторанти. Любимото ястие на Бела Миа е филе миньон. Всяка неделя кучето ходи на подстригване и педикюр. Бела Миа е на три години.

Рекордът за завещана сума на животно принадлежи на американската милиардерка Леона Хелмсли и кучето й Трабъл.

През 2007 г. тя завеща на малтийската си болонка 12 милиона долара, но роднините й успяха да си върнат 10 милиона долара, като доказаха, че Леона Хелмсли е имала психически проблеми, когато е съставяла завещанието. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

еа

преди 9 години

2000 долара за кучешка храна и останалото за "грижача" на кучето й. лол.

13

ffs

преди 9 години

Ненормалница! А тъпкач на кучето не му ли водиш?!

12

Анонимен

преди 9 години

ко му пука на мен да отиде да го каже на гладните бездномни хора

fallback