fallback

Общ преглед

Художничката Сара Дерембър представя проект, направен с фотошоп, в който представя познати животни с любимите им храни. Серията обаче е съставена от хибриди. Вижте ги!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До 14

преди 9 години

Вземи да прочетеш истинска наука, а не псевдонаука базирана на брътвежите на някой шаман и ще разбереш, че живите същества като цяло се хранят, за да си набавят енергия. Общо взето живата природа не е толкова разнообразна химически, напротив химическия състав на живите същества е доста сходна - от едноклетъчни, до сложни организми като нас хората. Защо твърдението "Ти си това, което ядеш" е абсурдно? Просто е - каква разликата между вегетарианците и хората ядящи редовно месо? Отговор - никаква!

9

Ив

преди 9 години

Галерията е много оригинална. А това не е "поговорка". От много отдавна е научно доказано че, когато храната се усвоява, и всичко нужно за поддържане на живота се извлече, отива в мускулите ни. Е, естествено не само там, де. Но все пак храната ако се раздроби става една химична природна лаборатория. Тялото раздробява всичко, и използва само това което му е нужно. Иначе се изказвате много неподготвени и се излагате. Прочетете малко. В науката е истината.

8

Анонимен

преди 9 години

Ти си това, което ядеш - това е глупост родена от някое болно хипи.

fallback