fallback

Общ преглед

Новозеландският фотограф Амос Чапъл заснема вълнуваща серия от фотографии при пътуването си до село Оймякон в тундрата на Сибир. Това е най-студеното населено място на света, а средните зимни температури са около -50 градуса по Целзий.

Оймякон се намира на два дни път от Якутск, а невероятните кадри ни потапят във всекидневния живот на жителите му. Вижте ги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Не!

преди 9 години

Там няма светофари, местните са 500 човека и няма мобилни връзки , но за снимка 18 съм потресен- нечовешка красота! В това село са само чукчи, няма бели

53

Александър

преди 9 години

За мен това са истинските момичета, не разглезените европейки и американки, превъртащи кантарите, цикайки на i-phones и не знам си какво. На всеки пожелавам момиче като на снмка 18

52

Анонимен

преди 9 години

И на сутринта излизат американците от палатката с 2 кожуха един върху друг облечени и единият казва, беше наистина страховит студ, като не си в движение, но най-страшното е ако си затвориш очите и заспиш. Водата в очите ще замръзне и после не можеш да си отвориш клепачите. Муахахахх....А децата в това селце спирали да ходят на училище, ако дневните температури паднели под -40.)))

fallback