Снимка: Булфото
fallback

Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев не остана длъжен на Любо Пенев и побърза да отговори на нападките му.

Както е известно, миналата неделя Пенев обяви, че Домусчиев е бил освободен от физическо и си няма и грам понятие от футбол.

Освен това Чичовото заяви, че извън България Домусчиев е бил "много нисък".

Ето какво каза бизнесменът: "Няма смисъл да слизам до неговото ниво. Просто няма какво да коментирам. Но със сигурност не сме били съученици, тъй като не е от Френската гимназия. Аз съучениците си ги помня до един", каза Домусчиев.

"В момента ме интересува единствено мачът ни с Ливърпул, защото ще е истински празник. Силно се надявам отново да напълним стадионо, за да няма такива празни трибуни като на националите", посочи още шефът на разградчани.

"Имаме шанс да продължим в Европа", добави Кирил Домусчиев, цитиран от "24 часа".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

до Marin

преди 9 години

Никой не завижда на Дамуса. Мразим го. Защото открадна от всички българи и си харчи нашите пари за фирменото отборче. Че отгоре на всичко си позволява да командва българския футбол и да дава оценки на неща от който си няма и понятие. И всичко това е в интерес пак на фирменото отборче.

30

vesko02

преди 9 години

До до 33 vesko02И какво променя факта ,че Любо е нает да свърши работа за някакви пари и не е успял,за което началника му го уволнява.Нека си разбира от футбол и да си е добър в професиятя.Иначе незнам колко струва един кораб и не ме интересува.

29

Marin

преди 9 години

защо завиждате на Домусчиев ? той толкова много неща направи за БГ кой е в шампионска лига? кой миналата година излезе първи от лига европа /в групите/ ? АБЕ МРЪСНИ БЪЛГАРИ КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЧОВЕКА ??? ами достигнете и вие до половината на него и полсе му завиждайте ! докато не се изчистят такива *** като вас БГ няма да се оправи нкога...лош народ сме завистливи *** сте !

fallback