Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед

Оставени без природен газ и електроенергия заради непреставащите бойни действия около летището в Донецк жителите на село Спартак се притесняват не само заради бойните действия, а и заради предстоящата зима.

Фотограф на Ройтерс ни среща с Владимир Шрамко и все още немигриралите му съседи, за да ни покаже безизходицата, в която се намират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Анонимен

преди 9 години

Дано да пукясат тия изверги и убийци в Киев, заради чиято алчност и лакомия за власт цяла Украйна потъна в още по-голяма мизерия, а в източната част бяха избити над 3000 украински граждани. Да горят в ада укрофашистите!!!

89

Анонимен

преди 9 години

До 61Тия глупости за 50 хиляди фирми си ги разправяйте некъде другаде ***. Имат пари хората - купуват си имоти . И идинственния начин да ги ригистрират е на името на фирми , понеже чужд гражданин няма право на собственост според Бг закона. И си плащат данъци за това на общините според закона за МДТ. Само пълен олюгофрен може да напише как 50 хиляди руски фирми ни точат парите целогодишно целодневно ежечасно. *** така то само специалисти и многознайковци в тая скапана държава.

88

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАз съм българин и мразя тези руски ЗЛОДЕИ ,които затриха цветущите украински градове.

fallback