fallback

Общ преглед

В проект, наречен "Оръжия за убийство", фотографът Ед Джеймс представя 10 кадъра на странни предмети, с които е отнет човешки живот. На снимките има буркан с кисели краставички, лъжица и дори казанче за тоалетна.

Целта на фотографа е да провокира аудиторията си, като постави обектите извън обичайния им контекст на предмети от всекидневието ни. Вижте ги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

за бай ти Петко

преди 9 години

При прехваления Тошо Ж.,в 80-те г. на ХХв. у нас е имало по 2,1убийства на 100хил.души при 1,5на 100хил.за Западна Европа.През 90-те се отбелязва пик на абсолютните стойности,които от 2000г. насам са спаднали на нивото от 80-те. Това са фактите.Другото са приказки.

9

Дедо Ташунко

преди 9 години

Госпожо Несторова, необходимо е да работите върху правописа си. Изпускате препинателни знаци, ползувате думи, които имат само едно число доста неправилно. "Човешки животи" е безмислица. Не бихте ли могла да се изразите така: "Вещи, с които може да бъде отнет човешки живот"? Идиотията е пълна с тези кисели краставички. С каквото и да е пълен един буркан, с него при нешастно стечение на обстоятелствата може да бъде отнет живот. Не се обиждайте от моите думи, а се замислете малко. Хора сме....

8

бай Петко

преди 9 години

И всичко това се случва в масово прокламираната западна "демокрация" Сами си отговорете на въпроса докъде ни докараха прокламираните псевдо демократи, мислейки само за собственият си джоб. И въпреки всичко НАРОДА си избра пак МУТРА да го води вързан на юлар. Е, не обвинявайте английския журналист, като написа, че българския народ е най-тъпия, беден и необразован и изобщо не мисли, а сляпо вярва на т.н. харизма на овчаря!!!

fallback