Снимка: архив Булфото
fallback

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че разликата от лидера ЦСКА не го притеснява. "Милионерите" са вече на седем точки зад водения от Стойчо Младенов тим.

"В момента не съм в България и като се върна, ще имам разговори по темата за последните два мача в първенството. Далеч съм, но като се върна, ще видя за какво става въпрос", каза Домусчиев пред вестник "Тема спорт".

"Мога да кажа само, че шампионатът е дълъг и е важно да е интересен. Въобще не ме притеснява, че разликата с ЦСКА е 7 точки. Имам още много мачове, нека бъде интересно."

"Срещу Реал Мадрид удивихме света с играта си, но също и в мача с Левски. Нещата са на коренно противоположни полюси. Но има още много време до края."

"Не е нужно да коментирам глобите с вас. Това си е вътрешно-клубна политика. Какви премии и какви глоби имат играчите, си остава вътре в кухнята на Лудогорец."

Домусчиев уточни, че на този етап в офисите на клуба не са пристигнали оферти за звездите Марселиньо и Жуниор Кайсара. Интересът към двамата се покачи сериозно след силните им игри срещу Стяуа, Ливърпул и Реал Мадрид.

"Не мога да коментирам тази тема сега. Мога да кажа само, че няма запитвания за наши играчи, поне засега", завърши своя коментар Домусчиев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 години

До Реалистцесекарския свят бе момче :)

4

Анонимен

преди 9 години

Е не е умен и красив и обичан като Батков

3

Изумен свят

преди 9 години

Чалгар гелосан

fallback