Надарената Линдарева. Снимка: Нова тв

VIP Brother събра на едно място един житейски любовен триъгълник. Зорница Линдарева, която бе напът да разруши брака на Тачо и Жени Калканджиева, стана част от риалити шоуто снощи.

На влизане тя дръпна едно самохвалство пред камерите, като обясни на зрителите колко е интелигентна, а когато стана въпрос за външния й вид, бе категорична - жените й завиждат.

Още по темата
"Знам колко съм надарена, не приличам на 90% от жените, които подсъзнателно искат да са като мен", заяви скромно моделката. За да бъде убедителна, че при нея водещо не е как изглежда, тя приведе доказателства как имала няколко предложения за брак, подарявали й пръстени с диаманти, можела да се задоми в чужбина с богаташи, но в крайна сметка останала вярна на себе си.

Гръдната й обиколка определено извади от равновесие Ники Кънчев, който я посрещна на сцената, преди да се появи в къщата. Той трудно отмести поглед от деколтето й и пророни, че разбира защо Тачо е хлътнал по нея.

Сблъсъкът между Зорница и Жени Калканджиева обаче се отложи за ден, след като продуцентите я поставиха сред соц мизерията. Минути по-рано пък Жени и Тачо се преместиха в резиденцията, след като отборът в трудовото общежитие спечели игра и получи правото да изпрати нови двама души сред лукса. Очаква се днес всички съквартиранти да бъдат събрани на едно място.

Венета Райкова пък заяви, че Линдарева и Тачо са се чули два дни преди старта на шоуто, което означава, че между тях искрата може и да не е загаснала. За днешния епизод остава и очакваният сблъсък между Камелия Воче и Евгени Минчев, като последният започна да нервничи от предстоящата среща. Домсъветничката Райкова дори прогнозира, че Минчев ще скочи на бой.

"Виждала съм с очите си как си променя настроението за секунди. Дори като пийне, удря свои познати на партитата, които организира", заяви Венета.

Снощи влязоха и последните двама участници от кастинга на тазгодишните ВИП-ове - Влади Въргала и рапърът Стефан, познат в музикалните среди като Wosh MC. Стефан е син на големия български актьор Иван Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase