Снимка: архив Булфото
fallback

Двама полски туристи са изчезнали в курорта "Златни пясъци" в нощта на 6 срещу 7 септември и са обявени за издирване чрез Шенгенската информационна система. Това съобщи днес началникът на Пето РУП в курорта "Златни пясъци" гл. инспектор Трайчо Георгиев, цитиран от БТА.

Те са момче и момиче, съответно на 25 и 23 години, и са пристигнали в курорта на 6 септември с група полски туристи.

Групата се е водила от представител на полска туристическа компания, вечерта младите хора са посетили заведение, а след това и дискотека в комплекса. Сигналът, че двамата са изчезнали, е подаден на 7 септември.

Момчето и момичето са видяни последно в дискотеката. Багажът им е в хотела, в който са отседнали. След сигнала е извършена проверка на плажната ивици в комплекса, но не са открити никакви вещи и следи.

За момента се предполага, че младите хора са влезли да се къпят в морето, което по данни на концесионера на плажа в нощта на изчезването им е било бурно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 години

Напилиса се до падане , загубили са ориентация !

3

...

преди 9 години

Kato znam kolko sa "kulturni" polqcite,nishto chudno da sa si izqli boq I posle da sa hvarleni v moreto.golqma *** sa,na nqkoi nai veroqtno ne sa mu izdarjali nervite...ne che go onevinqvam,ako e stanalo taka(dano da sa jivi I zdravi) no tova si e fakt za tqhnoto obshtestvo!

2

Momo

преди 9 години

Вчера намериха труп на мъж в морето. Може да е тоя.

fallback