fallback

Общ преглед

Млади или стари мюсюлмани, живеещи във Великобритания, избират да носят бурка, фередже или някакъв вид шал, с който се демонстрира принадлежност към мюсюлманската вяра, пише БиБиСи.

Въпреки общото мнение, че жените, изповядващи исляма, са изправени пред силен социален натиск да носят забрадки, много от тях споделят, че те самите са го пожелали.

Фотографът на Ройтерс Оливия Харис заснема момичета и жени из Лондон, които носят забрадка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Загрижен

преди 9 години

Дали ще приличаш на пингвин си е собствено решение. НО, за да си у дома, живей с другите пингвини, че белите мечки са много страшни!

85

Анонимен

преди 9 години

Да. Промити мозъци. Сякаш съществуват заради исляма, а той като всяка религия цели облагородяване на човека и отказа му от насилие над другите и от порочни нрави. Стремят се да завладеят целия свят и да го управляват. Манипулират децата от малки. Жените почти нямат права. От сутрин до вечер...само учене на корана, като езика дори не разбират. Сякаш са хора от преди няколко века. Ужас. Използуват умните и образованите да манипулират и да държат в подчинение малограмотните.Това наистина е страшно.

84

ronstoff01

преди 9 години

Ислямът се основава на промиването на мозъка от най-ранна възраст, до смъртта на мюсюлманина. Представата на мюсюлманина за света не е обективна, а изкривена вследствие на ежедневно зубрене на корана и молитви през пет часа. Целта е човекът да се превърне в зомбирано малоумно същество лесно податливо на манипулации и внушения. По тази причина съществува и радикален ислям. В същността си ислямът е умствено заболяване, психопатия. Толерантността към исляма и проявите му е дълбоко погрешна политика

fallback