Снимка: архив, БулФото
fallback

Общо петима полицаи от звеното „Сигма“ в СДВР са задържани при операция на дирекция „Сигурност“ на МВР, съобщи БНР.

За момента е ясно, че причина за акцията са финансови злоупотреби.

Oще по темата
Арестите са извършени вчера в следобедните часове.

Освен началника на звеното „Сигма“ Ивайло Василев в ареста са още четирима негови служители. Те са задържани в различни поделения на полицията в София, в момента са с мярка "задържане под стража" за 24 часа.

Акцията се ръководи от Специализираната прокуратура и е проведена в района на стадион „Бенковски“, където е поделението на специализираните полицейски сили от звеното „Сигма“.

Групата „Сигма“ към столичната полиция съществува от 1997 г. Основната задача на моторизираните полицаи е опазването на обществения ред. Издирването на престъпници, съпровождането им до съда или до летището при екстрадиции също са сред отговорностите на „Сигма“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

Последният министър на МВР,който направи нещо за подобряване на работата беше Румен Петков.И той направи много глупости,но следващите са от безхаберник на горе.При неграмотно ръководство какво чакаш от подчинените?Гледат началника как прибира и той започва да търси начин да увеличи приходите!

13

Анонимен

преди 9 години

А КАТО НЕ ЕСКОРТИРАТЪ - САМО ДА РЕКЕТИРАТ ШОФИОРИТЕ НА СТОП ПАЛКА!!! А КАТАДЖИИТЕ - ТЯХ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАКРИЯТ!!!!!!!!!!!!!!!В 21 ВЕК ЕГАТИ И НГЛЕЦИТЕ.....

12

Анонимен

преди 9 години

Май ни спестявате информация как точно колегите са се оакали този път...явно чашата е преляла малко. Тя наглоста на тия държавни служители край няма, законите не са за тях, само далаверката ги интересува. Иначе, самочувствие не им липса на кожодерите.

fallback