Снимка: архив Булфото
fallback

Изоставено новородено със слънчево изгаряне бе прието в хасковската болница. То е с първа степен изгаряне и дехидратация, но няма опасност за живота му, съобщиха от ОД на МВР в Хасково.

Oще по темата
Майката е 19-годишна, установили полицаите. Тя родила вчера момченцето и го изоставила в района на с. Шишманово, община Харманли, където живеела заедно с родителите си.

Сигналът за изоставеното бебе е подаден вчера в 12.40 часа в Районното полицейско управление в Харманли от 32-годишна жена от с. Константиново, община Симеоновград.

Родилката също е настанена в болницата в Хасково. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 182 от Наказателния кодекс. Случаят е докладван на Районната прокуратура в Харманли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

сигурни ли сте, че не сте хванали бабата, на 19,,,, освем да и е третото

9

789

преди 9 години

До Анонимен 11Тъкмо бях почнал да се чувствам пренебрегнат! Забравил си да споменеш, че тя е жена ми, и в същото време е ми и сестра. Хайде, стегни се малко де и си пофантазирай малко! :-)В общества с държава и закони такова деяние се третира и наказва като опит за убийство на беззащитен човек по особено жесток начин. Но не в Еврейо-гейския бантустан ***!

8

Анонимен

преди 9 години

Бъмзи щеркати пак е правила лудории в купоните я си прибери внучето който е на половина *** :-)

fallback