Снимка: Булфото, архив
fallback

78-годишен мъж от Шумен е задържан, след като простреля с въздушна пушка 10-годишно дете, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Във вторник, около 22.40 часа, в полицията е получен сигнал за простреляно дете в град Шумен, кв. „Боян Българанов”. На място е изпратен автопатрулен екип на Районно управление „Полиция”--Шумен, който установява, че неизвестно лице е произвело изстрел с въздушна пушка и е ранило в дясната ръка момче на 10 години.

Пострадалото дете е откарано в шуменската болница, където е прегледано и настанено за лечение без опасност за живота.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на стрелбата – 78-годишен мъж от Шумен. Той е издирен и задържан.

Работата по случая продължава. Предстои материалите да бъдат докладвани в Районна прокуратура град Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 9 години

Скоро трябва да направим нещо с НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ на България - Бай ***! Спешни мерки се изискват .. дразнят пенсионерите, изнасилват бабите, крадат им зимнината, крадат им кабелната, крадът им от здравето и когато някой вдигне глава, за да живее една къса идея по-нормално идва родната милиция и ни заключва нас... а *** са помазани с мед и масло.. До кога ще продължава това безумие ?

8

Здрав разум

преди 9 години

И още нещо: очевидно има много семейства, дори цели общности, които не приемат обществените правила. Когато нещата не стават с добра дума, тогава се налага държавата да въвежда ред и да е стриктна. Ако тя абдикира, тогава е нормално да има самоуправни действия. Така че и полицията има какво да направи по въпроса с шума късно вечерта. Ако властта си върши работата, хората ще имат доверие в мерките й и няма да грабват пушката и да стрелят, а ще се обаждат на полицията.

7

Здрав разум

преди 9 години

Дядото не е прав да стреля, но преди да посегне към пушката се е скарал на децата да не шумят. Те са ритали топка в стената на жилището, където е живял дядото и са вдигали шум. Децата не разбират от дума и продължават. Децата по това време не трябва да са на улицата сами и да вдигат шум, който да пречи на околните. Ако съм съдия, няма да наказвам дядото, а ще предупредя родителите на децата за техните задължения. А за дядото - предупреждение друг път да звъни на полицията.

fallback