fallback

Общ преглед

Полицията във Враца задържа 13-годишен тийнейджър, намушкал с нож 11-годишно момче, съобщиха от полицията.

В понеделник, в 15.12 часа, в полицията е получено съобщение от тел.112, че на бул. "Втори юни" в града лежи дете в безпомощно състояние.

Установено е, че детето е с прободна рана в областта на гърдите.

Пострадалото дете е било заедно със свой приятел. Двете момчета се разхождали по тротоара пред хранителен магазин, когато ненадейно са нападнати в гръб, а единият от тях е намушкан.

След бързи следствени действия е задържано 13-годишно момче, за което е установено, че е нанесло прободната рана.

Раненото 11-годишно момче е транспортирано ЦСМП-Враца, раните му са обработени и след това е освободено за домашно лечение. По случая в Районно управление „Полиция”-Враца е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

гъзето до 10

преди 9 години

***,какво не му харесваш на филма "Под прикритие" и какво общо има той със случилото се!!!???Този сериал е най-маняшкиа правен след 90-те години в нашата страна.Или може би в него виждаш истинската действителност и я сравняваш с жалкия си живот на общ работник за 350лв и Голф 2-ка на газ.Баща ми се занимава и един от най-големите в Бургас за наркотици проституция,а аз си джиткам по цял ден с Мерцедеса 2012година и разкарвам палавите ученички,а ти си мечтаеш за такъв живто,а аз съм само на 20г.

10

Анонимен

преди 9 години

от враца само хубава кола можеш да си вземеш

9

.

преди 9 години

Нали любимия сериал на нацията е "Под прикритие" мутрите се възхваляват и имитират , дават ги по телевизията , нали всички подрастващи слушат *** 100 кила , тогава какво ви е виновна Враца и какво ви учудва ? Когато не реагирате на помията . тя ще ви залее.

fallback