Станимир Стоилов вече не е треньор на Ботев. Снимка: Булфото
fallback

Цялото спортно-техническо ръководство на Ботев Пловдив напусна отбора. Станимир Стоилов вече не е треньор на тима, а спортният директор Димитър Димитров - Херо също е напуснал поста си.

Според последни информации двамата са провели среща с клубния президент Иван Джиджев и вече не са част от отбора. Клубният сайт отбелязва, че двамата са поискали сами да напуснат.

Това е втората оставка на Стоилов като треньор на Ботев, след като той вече подаде такава, след като отборът му елиминира Левски на 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Тогава обаче тя не бе приета.

Напускането на Херо е голяма изненада, тъй като специалистът е от броени седмици в отбора и пристигна в Пловдив с голям ентусиазъм, като отряза Левски заради Ботев.

Самият Стоилов заяви, че с напускането си слага край на агонията, която е била работата му в клуба напоследък.

"Моята визия за футбола е такава, че няма как да съжителстват заедно един тъжен от случващото се треньор, поставени под напрежение футболисти и вечно недоволни фенове. Ясно е кой е излишният! За доброто на всички, слагам край на агонията", заяви той.

Прочетете пълното изказване на Стоилов тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ТОЙ

преди 9 години

БОТЕВ СИ Е БОТЕВ!ПУКАЙТЕ СЕ ОТ ЯД, ДРАСКАЧИ!

9

Левски и Ботев

преди 9 години

като отряза Левски заради Ботев.---------------------------------------------------В часовете по история не са преподавали за херо и мъри. Ако става дума за спорт то имента на отборите са Подуяне и Коматево.

8

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

МЪРИНЬО ОТИВА ДА БЕРЕ КАУНИТЕ В БОСТАНА КРАЙ ХАСКЮУ НО ХЕРО Е ВЕЧЕ СТАР ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА НОСИ ДИСАГИТЕ,ТОЙ НАКЪДЕ?

fallback