Снимка: Vanity Fair
fallback

Екзотичната актриса Пола Патън позира в гореща сесия за новия брой на списание Vanity Fair. В интервюто за изданието тя споделя няколко подробности от връзката и раздялата си със своя съпруг Робин Тик.

38-годишната красавица стана известна с ролите си във филмите „Дежавю“ и „Два патлака“ с Дензъл Уошингтън, „Хитч“ с Уил Смит и „Мисията невъзможна: Режим Фантом“ с Том Круз. Определено Пола е една гореща жена и доста харизматична актриса.

Тя израства в Лос Анджелис, като баща ѝ е чернокож адвокат, а майка ѝ – бяла учителка. В дискотека в Ел Ей тя се запознава с Робин преди повече от цели две десетилетия. Тогава тя е едва 15-годишна, а той е на 14 години. Двамата се женят през 2005 г., а синът им Джулиън се ражда през 2010 г.

В момента Пола е във Ванкувър и снима лентата „Warcraft“, която се базира на едноименната видеоигра.

Ето и няколко акцента от интервюто с екзотичната Пола:

За връзката и раздялата си с певеца Робин Тик (не се знае дали двамата все пак не са се събрали): „Ние се познаваме перфектно един друг, тъй като сме заедно от тийнейджъри. Всичко, което мога да кажа в момента е, че в сърцето си тая дълбока любов към Робин и това винаги ще бъде така. Той е първият мъж в живота ми.“

За това, че се захваща с актьорската професия чак на 27 години: „Първо исках да завърша колеж, а и в началото на 20-те си години се чувствах неудобно в собствената си кожа. Един ден обаче някой ми каза, че всички ние имаме само един живот за живеене, така че трябва да опитаме това, за което мечтаем. След около една година ходене по кастинги, получих ролята в „Хитч“.“

За новия си филм, базиран на видеоигра „Warcraft“: „Никога не съм била голям фен на видеоигрите, но сценарият на филма ми хареса, защото в основата си представлява една сложна, епична история.“

За да видите снимките на Пола, посетете галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

Пола! Изобщо не ти трябва да се сещаш за този лигльо... При положение, че има толкова много мъже, които с радост ще се влюбят в Теб... Ще те потърся след малко във Фейса и ще си чукнем една среща.

1

Анонимен

преди 9 години

Е сигурен съм, че в леглото изпитваш дълбока любов към него. Ще си говорим след 5 години като разкаваш за бракоразводното ви дело. Аман от кухи ***.

fallback