Алжир. Пиле със зеленчуци и кус кус. Снимка: Gabriele Galimberti
Армения. Ястието са добре познатите ни сарми. Снимка: Gabriele Galimberti
Боливия. Бобови растения със сирене. Снимка: Gabriele Galimberti
Канада. Яхния с бизонско месо. Снимка: Gabriele Galimberti
Каймански острови. Игуана с ориз и боб. Снимка: Gabriele Galimberti
Китай. Свинско със зеленчуци. Снимка: Gabriele Galimberti
Индонеция. Телешка супа с кокос и зеленчуци. Снимка: Gabriele Galimberti
Италия. Равиоли с рикота и месен сос. Снимка: Gabriele Galimberti
Кения. Полента със зеленчуци и козе месо. Снимка: Gabriele Galimberti
Латвия. Херинга с котидж сирене и картофи. Снимка: Gabriele Galimberti
Ливан. Ориз и крем от леща. Снимка: Gabriele Galimberti
Малайзия. Ориз с кокос, зеленчуци и пържена риба. Снимка: Gabriele Galimberti
Малта. Зеленчуци и рикота. Снимка: Gabriele Galimberti
Мексико. Зеленчуково ястие. Снимка: Gabriele Galimberti
Мароко. Пилешко месо със зеленчуци. Снимка: Gabriele Galimberti
Перу. Риба с царевица. Снимка: Gabriele Galimberti
Филипините. Супа от месо и зеленчуци. Снимка: Gabriele Galimberti
Филипините. Супа от кокосови орехи и акула. Снимка: Gabriele Galimberti
Бразилия. Традиционно ястие от четири вида месо. Снимка: Gabriele Galimberti
Швеция. Сьомга със зеленчуци. Снимка: Gabriele Galimberti
Тайланд. Ястието е пълнен омлет. Снимка: Gabriele Galimberti
Турция. Пълнени патладжани. Снимка: Gabriele Galimberti
Замбия. Печено пикантно пиле. Снимка: Gabriele Galimberti
Занзибар. Ориз, риба и зеленчуци със сос от зелено манго. Снимка: Gabriele Galimberti
Зимбабве. Царевично брашно и листа от тиква, сготвени с фъстъчено масло. Снимка: Gabriele Galimberti
Коментари Напиши коментар