Снимка: Impact Press Group
fallback

Служители във фирма за "бързи кредити" са нанесли побой на 57-годишен мъж от Каблешково.

Пострадалият бил поръчител на заем в размер на 800 лв., който кредитополучателят спрял да плаща, в резултат на което фирмата насочила искането си към него.

Сигналът за случая е получен в полицията в Поморие вчера около 10.40 ч. Четирима мъже нападнали потърпевшия в дома му на ул. ''Хан Тервел".

Виждайки нападателите, той се заключил в банята на дома си, но след разбиване на вратата й бил изведен в двора от непознатите, които му нанесли побой.

От полицията са установили извършителите на побоя – 31-годишният К.Ю., 43-годишният С.Х., 29-годишният Г.С. и 26-годишният Н.Б., всички от Айтос, служители във фирма за "бързи кредити" в града.

Потърпевшият бил в затруднение, като вероятното забавяне на паричните вноски предизвикало инцидента в дома му.

По първоначални данни мъжът е с две счупени ребра. Работата по пълното документиране на случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Анонимен

преди 10 години

Това е *** - никой не се замисля - това е 1 Влизане с взлом - 5 год лишаване от свобода 2. Рекет - 5 год лишаване от свобода - 3. Нанасяне на тежка телесна повреда - 3 - 8 год. лишаване от свобода. Да пробва някой да направи по горе описаните неща нещо да види дали ще го пуснат , че е болен :) Цар Киро лежа за обида и заплаха 3 год. ЗАКОНА МОЖЕ ДА БЪДЕ МАЩЕХА И МАЙКА Ето това трябва да се коментира а не каква била лихвата

101

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 10 години

Това ни чака!...

100

Анонимен

преди 10 години

До АнонименОТВОРКО СИГУРНО КАТО ТИ ТРОПНАТ ИСЕ НАСИРАШ

fallback