fallback

Общ преглед

Джейн Пъркин е британски артист, който прави нещо интересно. Тя пресъздава известни картини и фотографии чрез непотребни вещи.

Използва най-често копчета, лего елементи, гребени, дребни играчки. За някои картини са били нужни месеци, докато се съберат нужните части.

Повечето от произведенията са на цена от 125 паунда. Вижте някои от картините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Специалист

преди 10 години

О,веднага да потърси Станишев - той е най-големият специалист по копчета ! Той е създател на копчетата на униформите на Съветската армия,може да създаде и други копчета.Като себе си ,например.

8

един простак

преди 10 години

Не мога да разбера българина на кое казва "Сатанист". За мен сатанист означава да се занимаваш с окултни практики,да правиш енергийно въздействие върху даден човек,да се вживяваш на гледач и всички тем подобни психически въздействия,които на мен ми навяват на илюзия с която искаш да се докараш пред хората,че си богоизбран.А да поощряваш таланта,образованието,културата човешките цености да се възхищаваш на писатели ,актьори,певци и т.н това си е просто "божествено".Те ни зареждат с Любов защото с

7

i na popa-Sopa.

преди 10 години

Сатаниста Хорхе Берголио,наречен "Франциск",побърза да "благослови" филма Ной.Че кой е той да благословява,да не би да е Господ Бог или е оторизиран от Сатана да канонизира? И не закъсня реакцията на Малайзия,в съгласие с останалия мюсюлмански свят да каже "не".Нечестивеца "Франциск" направи този ход-неслучайно.Да,обаче,мислейки си ,чрез конфликти-отлагащи назад във времето разглеждането на същността на сатанизма на "Гръцкия козел"-папско-попския,мислейки си,че и неговото "дело" е забравено".Веднъж се обединяват уж-"религиите в услуга на обществото",но при "Дебела тояга"-отлгане до "следващо о

fallback