Снимка: Булфото
fallback

ЦСКА може да осъществи голям изходящ трансфер в края на сезона. Става въпрос за продажбата на Ивайло Чочев в английския елитен Тотнъм.

Според "24 часа" "шпорите" са готови да извадят близо 2 000 000 паунда за Чочев, който прави отличен сезон с червените.

21-годишният халф бе привлечен от Чавдар Етрополе преди повече от година, но бързо успя да се наложи в състава на Стойчо Младенов и да се превърне в лидер на армейците.

Скаут, работещ за Тотнъм, бе в ложите на стадиона в Ловеч в събота, за да следи изявите на Ивайло Чочев, който отново демoнстрира качествен футбол.

Чочев ще бъде следен от англичаните до края на сезона, след което ще се реши дали той ще облече екипа на Тотнъм и ще тръгне по стъпките на Димитър Бербатов, който направи кариера на „Уайт Харт Лейн“, преди да бъде трансфериран в Манчестър Юнайтед през 2008 година.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Синьо

преди 10 години

Мразя ЦСКА, но се радвам на всеки талантлив българин. Играчи като Чочев и С. Славчев рано или късно ще бъдат продадени. Може би тази новина е измислена, но интерес към тях със сигурност има. Пожелавам успех на Тошко Неделев, Тонев и Вутов.

6

муспи

преди 10 години

Дойде време за ежегодното шоу че чорбата ще остане без лайсенс, и в последния момент се разминава. Този път обаче медиите са като заспали?

5

Анонимен

преди 10 години

насам народееее ,насааам вдигаме акции купуваййй тоалетна хартия

fallback