Снимка: архив, Reuters
fallback

Гърците са по-богати от германците, защото плащат по-малко данъци, имат повече имоти и извършват данъчни измами, пише в. "Билд" в публикация, цитирана от гръцкото издание "Нафтемборики".

Данните са официални, твърди в подзаглавие германският вестник. Средното ниво на имотно състояние на гърците е двойно по-високо от това в Германия, но германското правителство планира отпускане на нова финансова помощ в размер на милиарди за Гърция, отбелязва "Билд".

Oще по темата

Застрашени от фалит, гърците се нуждаят отново от милиарди, които трябва ние да плащаме, се казва още в статията по повод на появилите се напоследък твърдения за подготвян нов трети пакет финансова помощ за Гърция на стойност до 20 млрд. евро, от които германското задължение ще възлиза на шест милиарда.

Невероятно е защо гърците са два пъти по-богати от германците, всяко домакинство притежава имоти, надхвърлящи 101 900 евро, по данни на Европейската централна банка за 2013 г. Тази стойност за едно германско домакинство е 52 хиляди евро, как е възможно, пита авторът на статията.

В. "Билд" посочва още, че знае защо гърците са по-богати и излага причините за това, като обяснява, че те имали по-малко данъци, притежавали повече имоти и извършвали данъчни измами, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 10 години

О, Гърция, изящно тяло и блестящо огледало, три пъти мъченица, за тебе мисля ли си, отново се възстановявам. В народа ти се крие твойта сила, твоят лек и твойто здраве и те са твое право. Зова шумящата ти кръв, защото тя е жива, за нея свободата не е нещо болно и точно тая кръв разкъсва мойте устни със своето мълчание и аз съм в твоя вик неудържим!Рьоне Шар(Известно е, че на младини Рьоне Шар е бил поет-сюрреалист, но по времето на варварството е участвал в Съпротивата като командир на партизански отряд. Това стихотворение е написано точно половин година след оттеглянето на варварствот

33

хахахахахаха

преди 10 години

ами тогава е супер,баце рече,че гърците са по зле от НАС,а щом швебите са по-зле от гърците,то ние сме сме по-добре и от швабите!!!!БРАВООООООООООО!!!!малък въпрос-кои са ти я"НАС"????ако е имал предвид себе си и неговите-вярно е...

32

за Витков!

преди 10 години

Когато гръкините почнат да гледат българските бабички за къшей хляб и минимален ндник тогава ще почна да симпатизирам на гърците и ще призная ,че там има криза и по-големи проблеми от нашите в България. Продажни им били политиците ,че стискат от всички ,а гражданите им взимат по 14, 15 заплати и пенсии имат нрмални пътища и по курортите им природата се пази ,а не се застроява от мутри ,дай боже всекиму такива политици. Ама те задлъжняли дрън, дрън ние не можем сметките за парно да си платим

fallback