Снимка: YouTube
fallback

Григор Димитров "изненада" журналистите на Austraian Open, като обяви, че е клиширано да е фен на приятелката си  - настоящата №3 в женския тенис Мария Шарапова. В блиц интервю за забавната рубрика на първия турнир от Големия шлем за годината - KIA Open Drive, в която тенисистите отговарят на странни въпроси, хасковлията обяви, че вярва в извънземни, дори ги е виждал.

А ето и част от отговорите на зададените му въпроси.

На кого си голям фен?

Ще ми се да кажа на приятелката ми, но ще прозвучи малко като клише. Джони Деп! За мен това е най-великият актьор. Един от хората с най-ексцентричния начин на мислене, както и обличане на сцената и извън нея. Наистина му се възхищавам.

Най-паметният ти момент на корта или извън него?

Определено това е спечелването на първата ми титла в Стокхолм. Спечелването на мачбола бе нещо голямо за мен и целият турнир ми изглежда като сън. Винаги съм мечтал да спечеля тази първа титла.

Ако погледнем в термобега ти...

Да, можете да погледнете. Ще видите изключително добре организиран термобег и дрехи, подредени по един перфектен начин. Такъв, на какъвто само аз съм способен!

Вярваш ли в извънземни?

О, да! Винаги съм вярвал. Дори веднъж видях едно, но не успях да го идентифицирам дали беше такова или не.

Иначе най-добрият ни тенисист продължава с участието си на Australian Open, а в събота сутрин ще се изправи срещу Милош Раонич в двубой от третия кръг.  Мачът между двамата е трети по програма на "Маргарет Корт арена" и се очаква да започне около 5.00-6.00 часа българско време.

Димитров има аванс от 2:1 победи срещу канадеца, а победа над него ще го направи първия българин на осминафинал в турнир от Големия шлем.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Pirinec

преди 10 години

Grisho, skysaj ja i za mene, brat!

24

Гошо Тъпото

преди 10 години

Днес на мегдана се говори че щели да исват на събора на ...Кривунделово и ще опитат от прочутата... Кривунделовска... лютеница.

23

Анонимен

преди 10 години

И купата е наша, и Машаот Рашае наша.

fallback