Гара не иска отново в Левски. Снимка: Булфото
fallback

Бившият стрелец на родния вицешампион Левски Гара Дембеле не възнамерява отново да облича екипа на "сините", въпреки желанието им да го върнат на стадион "Георги Аспарухов".

Футболистът все още е собственост на германския Фрайбург, но отдавна не попада в плановете на германците, които не могат да му намерят купувач.

"Не, благодаря. Нямам намерение да се връщам в България, а и никой не ме е търсил. Имам други планове", заяви Дембеле, цитиран от вестник "Меридиан мач".

Малиецът се превърна в любимец на феновете на Левски, след като вкара 26 гола в 24 мача през 2011 година. Трансферът му във Фрайбург обаче се оказа пълен провал.

Една от пречките за завръщането на Дембеле в Левски е високата заплата, която нападателят получава в момента и невъзможността на "сините" да платят трансферна сума за него.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Гошо Тъпото

преди 10 години

На мегдана в Кривунделово се чува, че щели да го вземат... теляк в Байхуево.Хаир да им е.

6

Анонимен

преди 10 години

До крайНяма как човек, който пише фуДбол да дава акъл. НЕМА НАЧИН!

5

Анонимен

преди 10 години

Най-лесно е да закрием футбола. Я кажи направо кой други спортове да закрием. Леката атлетика, вдигането на тежести, борбата, волейбола ако не върви може и него да закрием. Може да закрием и държавата. Когато нещо не върви трябва повече работа за да тръгне. Да позная ли физкултурата не ти е бил любим предмет.

fallback