Карачанаков може да заиграе в чужбина. Снимка: Булфото

Управата на ЦСКА може да осъществи сериозен изходящ трансфер по време на зимната пауза на първенството. Става въпрос за продажбата на Антон Карачанаков по посока Лех Познан, където преди време играеше Сашо Тонев.

За подобен трасфер се заговори още в началото на този месец, а сега информациите за неговото осъществяване сериозно се засилиха.

Разбра се, че скаути на поляците са изгледали няколко мача на ЦСКА през есенния полусезон и са останали впечатлени от изявите на Карачанаков.

Както е известно, полският клуб привлече именно от ЦСКА Александър Тонев, който за два сезона в Познан направи страхотни игри и си уреди трансфер в английския Астън Вила.

Поляците имат мераци към младата надежда на армейците Антон Карачанаков, който обаче трудно навлиза във форма, след като повече от 6 месеца бе извън игра, тъй като бе опериран от кръстни връзки на коляното.

Карачанаков не получава много шансове за игра напоследък и нееднократно е заявявал, че иска да си тръгне от отбора. Той влезе и в конфликт със Стойчо Младенов.

Това най-вероятно ще доведе до евентуална бъдеща сделка. В момента бившият тим на Александър Тонев е на четвърто място в Полша.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase